Apple WWDC 2014 etkinliğini duyurdu

Apple WWDC 2014 etkinliğini duyurdu

Apple, her yıl dünya genelindeki iOS ve Mac geliştiricilerini bir araya getiren büyük geliştirici konferansının 2014 detaylarını ilan ettiği. Yayımladığı basın açıklamasıyla etkinliğin tarihini ve yeni bilet dağıtım sistemini duyuran Cupertino merkezli teknoloji şirketi, WWDC 2014 için bilet başvurusunda bulunanlar arasında kura çekerek organizasyona katılmaya hak kazanan geliştiricileri belirleyecek. Bu yöntemin önceki sistemde biletlerin saniyeler içerisinde tükenmesinden dolayı benimsendiği tahmin ediliyor.

7 Nisan'da kimlerin etkinlik için bilet satın alabileceğini açıklayacak olan firma, 2-5 Haziran tarihleri arasında geniş çaplı bir konferans düzenleyecek. iOS 8 işletim sisteminin tanıtımına sahne olacak organizasyonda, OSX 10.10 Mac sürüm güncellemesi de detaylandırılacak. Etkinlikte herhangi bir akıllı telefon, tablet ya da akıllı saat gibi mobil aygıtların tanıtılması beklenmezken; retina ekranlı Macbook Air'in gün yüzüne çıkma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor.

Google I/O 2014'te olduğu gibi kura yöntemiyle biletleri dağıtılacak WWDC 2014, ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco şehrinde yer alan Moscone West kongre merkezinde kapılarını ziyaretçilerine açacak.



Eklenme tarihi: 4.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler