Apple Watch yedi ülkede daha satışa çıktı

Apple Watch yedi ülkede daha satışa çıktı

Nisan sonunda dokuz ülkede piyasaya sürülen Apple'nin birinci nesil akıllı saati Apple Watch, bugün yedi ülkede daha tüketiciyle buluştu. Stok sorunları nedeniyle kısa bir süre öncesine kadar mağazadan satışı gerçekleştirilemeyen saat, nihayet talebi karşılayabilecek düzeye ulaşan stok değerleri sonrası ikinci dalga ülkelere dağıtılmaya başladı.

Bugünden itibaren Güney Kore, İspanya, İsviçre, İtalya, Meksika, Singapur ve Tayvan'daki tüketiciler, Apple Store üzerinden firmanın ilk akıllı saatini satın alabilecekler. İkinci dalga ülkeler için çıkış tarihinden bu yana iki ay bekleyen Apple Watch takipçileri, neyse ki birkaç hafta sonra merakla bekledikleri cihazı üçüncü dalga ülkelerde bulabilecek.

Yerel Apple Store sayfalarından edinilen bilgiler, 17 Temmuz tarihinde aralarında Hollanda, İsveç ve Tayland'ın da olduğu üçüncü kademede yer alan ülkelerin Apple Watch'a kavuşacağını ortaya çıkardı. Henüz Türkiye için bir çıkış tarihi bilgisi paylaşmayan Kaliforniyalı üretici, bakalım neredeyse bir yıl önce tanıttığı akıllı saatini ne zaman ülkemizde piyasaya sürecek.



Eklenme tarihi: 26.06.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler