Apple Watch Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Apple Watch Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

İlk kez nisanda piyasaya sürülen ve şu günlerde teknoloji dünyasının son büyük başarısı olduğu konuşulan Apple Watch nihayet ülkemizde satışa çıkıyor. Bugün Apple Türkiye'ye ait çevrimiçi alışveriş sitesinde yapılan güncelleme, birinci nesil Apple saatinin Türkiye fiyatı ve çıkış tarihini gözler önüne serdi.

Yurtdışında 349 dolardan başlayan fiyatlarla satılan Apple Watch, Türkiye'ye 1249 ₺ başlangıç fiyatıyla giriş yapacak. Anotlanmış alüminyum kasa ve yüksek dayanıklılığa sahip camla korunan bir ekranın mevcut olduğu Apple Watch Sport Edition, 10 farklı sürümüyle 1249 liradan alıcı bulacak.

20 farklı versiyonu bulunan safir cam ve paslanmaz çelik gövdeli Apple Watch ise 1999 - 3899 ₺ aralığında fiyatlardan tükticilerin beğenisine sunulacak. Altın kaplı safir cam ekranlı Apple Watch Edition'da fiyatlar tahmin edileceği gibi elli bin lira seviyesiye kadar tırmanıyor.

Roze ve Sarı Altın kaplama seçenekleri bulunan Apple Watch Edition, 34.000 ₺ seviyesinden başlayıp 56.000 liraya ladar çıkıyor. Lüks ürün kategorisindeki bu saatin yalnızca gerekli güvenlik önlemleri alınan mağazalarda ve randevu alınması halinde incelenebildiğini belirtmekte fayda var.

Çok sayıda kayış seçeneği de Apple Store Türkiye'de yerini alan Apple saati, 169 liradan 1599 liraya kadar birçok farklı tarzda, renkte ve boyutta kayışla satın alınabilecek.

31 Temmuz, saat 07.01'de internetten satışa açılacağı bildirilen Apple Watch, yalnızca iOS 8.2 ve üstü işletim sistemi versiyonlarından birini çalıştıran Apple telefonlarıyla birlikte kullanılabiliyor.



Eklenme tarihi: 21.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler