Apple Watch resmi çıkış tarihi açıklandı

Apple Watch resmi çıkış tarihi açıklandı

Eylülde resmiyet kazanan Apple Watch, son dönemde en az satış rekorları kıran iPhone 6 ve 6 Plus kadar konuşulur oldu. Zira vaat edilen çıkış tarihi yaklaşan akıllı saat, gerek basının gerekse tüketicilerin gündeminden düşmüyor. Son mali rapor duyurusunda bu ürünleri hakkında açıklamalarda bulunan Tim Cook, geliştirme faaliyetlerinin programa uygun bir şekilde devam ettiğini ve nisanda resmi satışın başlayacağını beyan etti. Böylece şimdiye kadar muallakta olan Apple Watch çıkış tarihi netleşmiş oldu.

iOS 8.2 işletim sistemi güncellemesiyle birlikte optimizasyon çalışmaları yürütülen Apple Watch, akıllı saat piyasasındaki her oyuncunun merakla beklediği bir ürün. Giriştiği her yeni ürün türünde olduğu gibi bu sektörde de rakiplerine yeni numaralar öğretmesi kuvvetle muhtemel Apple, temkinli adımlarla 2013'ten beri hızla yükselen giyilebilir elektronik pazarına girişini 2015 ikinci çeyreğine sarkıttı.

19 saatlik bir ortalama kullanım süresini hedef alarak düzenlenen saatin giriş seviye modeli 349 dolar fiyatla satılacak. Paslanmaz çelik ve altın materyallerinin kullanıldığı daha lüks sürümlerde fiyat etiketinin çok daha yukarılara tırmanacağından emin olabilirsiniz. Her ne kadar sektöre yenilikleriyle birlikte gelecek olsa da, Apple Watch sonrası akıllı saatlerde üst fiyat sınırının ciddi bir yükseliş göstereceğini bilmek gerekiyor. Tüketicilerin akıllı telefonlardan sonra akıllı saatlerde de Apple markasının üst düzey fiyatlarına alışması gerekiyor.



Eklenme tarihi: 29.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler