Apple Watch uygulaması detaylandı

Apple Watch uygulaması detaylandı

İki gün önce dördüncü beta sürümü dağıtılmaya başlayan iOS 8.2, Apple akıllı saatine dair yeni detaylar ortaya çıkarmıştı. Bu detaylar arasında dikkat çeken, cihazın iPhone üzerinden kontrol edilebilmesini sağlayan Apple Watch uygulaması ilk kez görüntülendi. 9to5Mac aracılığıyla incelenen Apple Watch Companion uygulaması, saat kullanıcılarına cihazlarını birçok yönüyle kontrol kabiliyeti kazandıracak.

Ana ekranın düzenlenmesi, ekran üzerindeki uyarı ışığını ayarlama, ana ekran araçları ekleme, saat ayarları, uygulama ayarları daha birçok seçenek, Apple Watch Companion üzerinden idare edilecek. iPhone 5 ve üstü akıllı telefonlarla eşitlenerek kullanılabilecek saatin telefon uygulamalarına eklenti olarak gelecek Apple Watch yazılımları da yine bu yardımcı program sayesinde ayarlanacak.

Yazılım mekanizmasını derleyen Steven Troughton-Smith'e ait mevcut deneme uygulaması, işte bu özellikler ve arayüze dair önemli detayları gün yüzüne çıkardı. Martta hem Apple Watch uygulamalı iOS 8.2 hem de cihazın kendisi hakkında büyük duyuruların yapılacağı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 14.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler