Apple Watch 8 Tasarımı Ortaya Çıktı

Apple Watch 8 Tasarımı Ortaya Çıktı

Apple Watch 8’in 2022 yılında üç farklı tasarım ile lanse edilmesi bekleniyor. Apple Watch 8 tasarım olarak önceki Apple Watch modellerinden biraz farklı bir modele sahip olacak.

Eylül 2022’deki etkinlikte tanıtılması beklenen Apple Watch 8 ve yeni Apple Watch SE’nin yanı sıra özellikle spor yapanlar için zorlu şartlara da uyum sağlayacak olan yeni Watch modellerinin kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Köşeli ve düz tasarıma sahip olması beklenen Watch 8 Serisi, iPhone cihazlarla da tasarım olarak uyumlu hale gelebilir. Sızıntılarda karşımıza çıkan görsellere göre yeni akıllı saatin ekran tasarımının ise kavisli değil, düz bir tasarıma sahip olabilir.

Yeni çıkacak olan Apple Watch 8’in sağlık özellikleri ile de donanımlı olması bekleniyor. Apple Watch 7 modelinde gelmesi beklenen vücut sıcaklığı özelliğinin Watch 8’le beraber gelmesi bekleniyor. Söylentilere göre Watch 8 Serisinin aktivite takip konusunda da kullanıcıların beklentisini karşılayacağı düşünülüyor.
Apple Watch 8 Serisi akıllı saatlerin 41 mm ve 45 mm kasa seçenekleri ile gelmesi bekleniyor. Hatta bunların yanı sıra farklı bir büyüklükteki boyutla da geleceği konuşulanlar arasında.

Şimdiye kadarki en sağlam ve dayanıklı olması beklenen Apple Watch 8’in şu ana kadar ki en pahalı Apple Watch olması da bekleniyor.



Eklenme tarihi: 18.05.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler