Apple Watch 6 ve Apple Watch SE Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu!

Apple Watch 6 ve Apple Watch SE Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu!

Heyecanla beklenen Apple Watch 6 ve Apple Watch SE akıllı saatlerinin satışı Türkiye’de başladı.

13 Ekim’de gerçekleşecek olan İPhone12 ailesi lansmanı öncesi, satışa sunulan yeni Apple Watch modellerine online olarak da sipariş vererek sahip olabilirsiniz. Apple Watch 6 Serisi 3.799 TL’den başlayan fiyatlarla satışa açıldı. 40 mm kasa için belirtilen fiyat olan bu modelin yanı sıra dilerseniz 44 mm kasaya sahip model de bulunuyor. Bu model de 4.049 TL’den satışa sunulmaktadır.

Ortalama 1-2 hafta gibi bir sürede kullanıcılara ulaştırılan yeni Apple Watch modellerinin arasında yer alan Apple Watch SE de 40 ve 44 mm kasa seçenekleriyle tüketiciyle buluşuyor. Apple Watch SE’nin başlangıç fiyatı 2.699 TL. Bu belirtilen model 40 mm için geçerli. Buna karşın 44 mm lik kasaya sahip olan modeli ise 2.949 TL’den satın alabilirsiniz. Söz konusu bu modelin bazı sürümleri hemen kargolanarak kullanıcıya ulaşıyor.
Tüm modellerin yanı sıra Apple Watch 3’ün satışı da Türkiye’de hala devam ediyor. Yeni modellerle karşılaştaracak olunursa 40 mm olan model 1.899 TL’den, 44 mm olanı ise 2.149 TL’den satışta.

Eğer yakın zamanda Apple Watch almayı düşünüyorsanız, size en uygun olan seçenekleri Apple Türkiye üzerinden de inceleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 9.10.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler