Apple Watch satışlarının 2015'te 12 milyona ulaşması bekleniyor

Apple Watch satışlarının 2015'te 12 milyona ulaşması bekleniyor

Altı ay önce piyasaya sürülen birinci nesil Apple Watch için henüz Kaliforniyalı teknoloji devinden resmi bir satış istatistiği açıklaması gelmedi. Haliyle analistlerin akıllı saat piyasasına yönelik ilk Apple ürününe ilgisini giderek artırdı. Gündeme taşınan son rapor ise, Amerikan FBR & Co. analisti Daniel Ives'ten geldi. Apple'nin yılın son çeyreğinde 6 milyon akıllı saat satışı gerçekleştireceğini ileri süren analist, bu bilgiye Apple perakende mağazalarından gelen verileri delil gösterdi.

Piyasaya sürülmeden önceki satış tahminlerinin epeyi altında bir performans sergileyen Apple Watch, gerek satışa sunulma sürecinde yaşadığı problemler gerekse yeterli bulunmayan özelliklerine rağmen Apple'nin şimdiye kadarki en başarılı birinci nesil ürün çıkışını gerçekleştirdi. Üstelik bunu giyilebilir elektronik gibi henüz rayına oturmamış bir pazarda başaran cihaz, kısa sürede üreticisini sektör lideri yaptığı gibi gelecek nesil açısından da tüketicileri umutlandırdı.

Temmuzda Türkiye'deki satışı başlayan Apple Watch, 1249 liradan başlayıp 56 bin liraya kadar çıkan fiyatlarla satılıyor.



Eklenme tarihi: 1.12.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler