Quanta, Apple Watch 2 için üretim çalışmalarına başladı

Quanta, Apple Watch 2 için üretim çalışmalarına başladı

2016'da yeni bir akıllı saat piyasaya sürmesine kesin gözüyle bakılan Apple, üretim için tedarik zincirini harekete geçirmeye başlamış. Tayvan medyasında yer alan haberler, Apple Watch 2 için hazırlık yapıldığını ortaya çıkardı. Daha önce birinci nesil Apple saatinin üretiminde de rol alan Quanta, gelecek modele dair önemli bilgiler paylaştı.

Bir yatırımcı buluşmasında konuşan Quanta Computer CEO'su, Apple Watch 2 için çalışmalara başlandığını doğruladı. Selefinden daha güçlü bir donanımla tüketicilerin karşısına çıkacağı aktarılan saat, 2016 ikinci çeyreğinde küçük partiler halinde Apple tedarikçilerine teslim edilmeye başlayacak. Cihazın bu zaman diliminde satışa çıkacağını düşünen Tayvanlı üretici, hacimli seri üretim faaliyetleri ve ürün sevkiyatına 2016 üçüncü çeyreğinde başlamayı planlıyor.

Gelecek yıl menzil artışı ve veri alışveriş hızında büyük gelişme yaşaması beklenen Bluetooth teknolojisi sayesinde iPhone ile daha pürüzsüz bir bağlantı kurabilecek olan Apple Watch, bağlantı dışında yeni donanım özellikleri de kazanabilir. Bekleyip teknoloji devinin nasıl bir saat ortaya çıkaracağını birlikte göreceğiz.



Eklenme tarihi: 13.11.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler