Apple Watch 2'nin pil kapasitesi belli oldu

Apple Watch 2'nin pil kapasitesi belli oldu

Eylülün ilk haftası düzenleyeceği etkinlikte yeni iPhone modellerini tanıtacak olan Apple, bir yandan da ikinci nesil akıllı saati üzerinde çalışıyor. Eylül etkinliğinde ön tanıtımı yapılması ihtimali üzerinde durulan Apple Watch 2, tasarımsal olarak büyük bir değişim geçirmeyecek olsa da iOS kullanıcılarını donanımda ciddi yenilikler bekliyor.

Çin'de sanal medyaya servis edilen görüntüler, Apple Watch 2'nin donanımına dair internete sızan ilk somut deliller oldu. 42 mm sürümünün batarya paketini gün yüzüne çıkaran kaynak, birinci nesilde kullanılan 246 mAh'lik pilin kapasitesinin ikinci nesil 334 mAh'ye yükseleceğini duyurdu. 38 mm sürümünün de pil kapasitesi artışından nasibini alacağı belirtilirken akıllı saatin kandaki oksijen seviyesini ölçen yeni bir sensörle donatılacağı ileri sürüldü.

2016 sona ermeden satışa çıkması beklenen Apple Watch 2, birinci sürümünde iPhone'den bağımsız kullanımda tüketicileri hayal kırıklığına uğratmıştı. Apple, bu sefer herhangi bir cihazla eşleştirilmeden internete bağlanma ve konum tespiti gibi fonksiyonlar sunabilen bir saat piyasaya sürmek istiyor.



Eklenme tarihi: 29.08.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler