Apple Store Zorlu Center'in büyük açılışı 5 Nisan'da

Apple Store Zorlu Center'in büyük açılışı 5 Nisan'da

Apple, bugün resmi Türkiye internet sitesi üzerinden duyurusunu gerçekleştirdiği büyük mağaza açılışını resmen detaylandırdı. Uzun süredir İstanbul, Beşiktaş'taki Zorlu Center alışveriş merkezinde inşaatı devam eden ülkemizdeki ilk Apple perakende satış mağazası, önümüzdeki ayın ilk günlerinde resmen hizmete açılacak. Bir satış mağazasından çok daha fazlasını sunacağı belirtilen özgün mimarisiyle dikkat çekecek Apple Store, ünlü mimar Normen Foster tarafından tasarlandı.

Zorlu Center AVM'nin göbeğine yerleştirilen mağaza, 4 kat ve 20.000 metrekarelik bir alandan oluşuyor. Dış cephesi büyük camlarla kaplanarak oluşturulan Apple Store Zorlu Center, 5 Nisan tarihindeki büyük açılışla birlikte kapılarını İstanbullu tüketicilere açacak. Yayımladığı davetiye ve duyuru ilanlarında "İstanbul'a doğru yola çıktık." mesajı veren firmanın açılışta bulunacak heyetine mevcut CEO'su Tim Cook'un da eşlik edeceği tahmin ediliyor. Ayrıca açılış etkinliğine Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün de katılabileceği bildirilse de, yerel seçim sonrasında Gül'ün bir mağaza açılışında bulunma ihtimali zayıf görünüyor.

Apple'nin New York'taki Fifth Avenue olarak bilinen ünlü mağazasına benzer bir mimariye sahip olacak Apple Store Zorlu Center, haftanın yedi günü 10.00 - 22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Çeşitli amaçlarla belirli saatlerde gerçekleştirilecek etkinlik ve atölye çalışmaları için resmi site üzerinden rezervasyon yapılması gerektiğini hatırlatalım.



Eklenme tarihi: 28.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

fatih ayar - 4.04.2014 09:33:00
Appleın Türkiyeye Gelmesi Çok Güzel Birşey Fakat Türkiye Premium Reseller Diye Adlandırdığı ve Yetkili Satıcı Ünvanı Verdiği Mağazalardan Aynı Ürünleri Daha Ucuza Almak Çok Daha Mantıklı. Bakınızı pupa bilişim. Hem Bu Adamların Türkiyede Yaygın Şube Ağına Sahip Fiyat Olarakta Baya Farkediyor. Ayrıca Pazarlık Yapma Şansınızda Fakat Apple Storeda Sabit Fiyat Bilmem Anlatabildimmi ..
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler