Akasya Acıbadem Apple Store mağazasına ait görüntüler yayımlandı

Akasya Acıbadem Apple Store mağazasına ait görüntüler yayımlandı

Türkiye'deki ilk Apple Store mağazasını 4 Nisan'da faaliyete geçirecek olan Amerikalı teknoloji şirketi Apple, Zorlu Center'de yer alan bu perakende satış kanalının yanı sıra kısa süre önce hizmete açılan Üsküdar'daki bir alışveriş ve yaşam merkezinde de mağazacılık çalışmalarını sürdürüyor. Elmadergisi.com, Apple'nin İstanbul'daki ikinci mağazasına ait ilk inşaat görüntülerini yayımladı.

Birkaç hafta önce alışveriş bölümü ziyaretçilerin beğenisine sunulan Akasya Acıbadem AVM'deki mağaza, Zorlu Center'e inşa edilen sıra dışı bir mimariye sahip Avrupa'nın en büyük Apple Store mağazasından daha küçük bir alana kuruluyor. Cupertino merkezli teknoloji devi, İstanbul'un önemli iki yaşam merkezine konumlandırdığı bu iki mağazayla daha geniş bir kitleye hitap etmeyi planlıyor. Aynı zamanda İzmir ve Ankara gibi Türkiye'nin diğer şehirlerinde de perakende satış merkezleri açacağı konuşulan Apple, 2015 sonuna kadar ülkemizdeki mağaza sayısını 5'e çıkarmayı hedefliyor.

2014 sonuna doğru açılacağı ileri sürülen Akasya AVM Apple Store'nin yayımlanan diğer görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 17.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler