Apple Store Zorlu Center'den ilk mağaza görüntüleri

Apple Store Zorlu Center'den ilk mağaza görüntüleri

İnşasına geçen sene başlanan Türkiye'nin ilk Apple Store mağazası önümüzdeki cumartesi günü resmen faaliyete geçiyor. Firma CEO'su Tim Cook'un katılımıyla gerçekleştirilecek büyük açılış etkinliği öncesi, mağazaya ait ilk görüntüler internette yayımlandı. Bir Donanımhaber forum üyesi tarafından çekilen fotoğraflar, Apple Store, Zorlu Center'in hem iç hem de dış tasarımını gözler önüne seriyor.

Apple için önemli projelerde görev yapan ünlü mimar Normen Foster imzası taşıyan İstanbul'daki ilk Apple Store, devasa cam duvarlardan oluşan küp şeklinde bir tasarıma sahip. İlk raporların aksine yalnızca iki kattan meydana gelen mağazanın ilk katı Apple markalı telefon, tablet ve bilgisayarlar, ikinci katı ise aksesuar ve diğer faaliyetler için ayrılmış. Kübik mağazanın en tepesinde, alışveriş merkezinin ortasına açılan ve Zorlu Center'in alt katlarında yer alan mağazayı güneş ışığıyla aydınlatan cam tavan yer alıyor.

5 Nisan'da tüketicilere kapılarını açacak Apple Store, Zorlu Center, Cupertino merkezli teknoloji devinin ülkemizdeki ilk perakende satış mağazası olacak. Bu mağazayı önümüzdeki aylarda Akasya Acıbadem AVM'deki ikinci bir Apple Store takip edecek.





Eklenme tarihi: 2.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler