Türkiye'nin üçüncü Apple Store mağazasının yeri belli oldu

Türkiye'nin üçüncü Apple Store mağazasının yeri belli oldu

Türkiye'deki resmi satış faaliyetlerine Kasım 2013'te internet sitesiyle başlayan Apple, Nisan 2014'te ilk Apple Store mağazasını açmıştı. İstanbul'da hizmete sunulan mağazanın ikincisi de yine İstanbul'da açılmıştı. Biri Avrupa'da, diğeri Asya'da faaliyet gösteren mağazalarda açıldıklarından beri büyük yoğunluğuk yaşanıyor. Yeni mağazalara ihtiyaç duyan teknoloji devinin üçüncü mekanına dair ilk detaylar gelmeye başladı.

Apple konulu iddialarıyla sanal medyanın güvenini kazanan MacReport, son haberinde ülkemizin üçüncü Apple Store mağazasının nerede konumlandırılacağını duyurdu. 2013'te temeli atılan ve Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi olarak tasarlanan Emaar Square Mall, iddiaya göre İstanbul'daki üçüncü Apple mağazasına ev sahipliği yapacak. Dubaili gayrimenkul devi Emaar tarafından inşa edilen AVM'nin öngörülen açılış tarihi, Eylül 2016.

Müşterileriyle Genius Bar adını verdiği özel bir iletişim yöntemi tasarlayarak ilişki kuran Apple, bunu mağazaları üzerinden gerçekleştiriyor. Türkiye'deki cihaz sahiplerini karşılayacak düzeyde olmayan bu müşteri hizmetini genişletmek için mağaza sayısını artırmak zorunda olan Apple, iddiaların aksine üçüncü Apple Store'yi de yine istanbul'da kullanıma sunacak gibi görünüyor. Daha önce Ankara, İzmir, Bursa ve Adana gibi şehirler için ön çalışma yaptığı ileri sürülen Kaliforniyalı teknoloji devinin bakalım bir sonraki durağı neresi olacak.



Eklenme tarihi: 29.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler