Apple Store Akasya AVM'nin mağaza içi görüntüleri yayımlandı

Apple Store Akasya AVM'nin mağaza içi görüntüleri yayımlandı

Ülkemizdeki perakende satış faaliyetlerine Kasım 2013'teki resmi satış sitesinin Türkiye versiyonuyla başlayan Apple, geçtiğimiz nisan ayında Apple Store Zorlu Center mağazasını resmen hizmete sokmuştu. Türkiye'deki ilk fiziksel mağazasından sonra hız kesmeden ikinci Apple Store'yi de bu yıl içerisinde tüketicilerin beğenisine sunacağı bildirilen Cupertino merkezli teknoloji devi, İstanbul'un Anadolu yakasında konumlandırılacak mağazada da ciddi bir ilerleme kaydetti.

Elmadergisi.com tarafından servis edilen yeni görüntüler, ülkemizdeki ikinci Apple Store'de mağaza içi çalışmaların başladığını gözler önüne serdi. Uzun süredir konuşulan Akasya AVM mağazası, devasa bir cam küp şeklindeki eşsiz tasarımıyla Apple'nin en sıra dışı çalışmaları arasında yerini alan Zorlu Center Apple Store kadar ihtişamlı değil. Buna rağmen tüketicilerin Avrupa'dan sonra Anadolu yakasında da bir Apple ürünleri satın alma ve destek merkezine kavuşması açısından Akasya mağazası büyük öneme sahip olacak.

Henüz kesin açılış tarihi ilan edilmemiş olsa da, Apple Store Akasya AVM'nin sonbahar döneminde ülkemize giriş yapacak iPhone 6 ile aynı zamanda kapılarını müşterilerine açacağı bildiriliyor.



Eklenme tarihi: 4.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler