Apple kampüsü 10 Eylül'deki büyük iPhone etkinliğine hazır

Apple kampüsü 10 Eylül'deki büyük iPhone etkinliğine hazır


Yeni iPhone'ler aylardır üretim tesislerinden araklanan donanım parçalarına ait görüntüler, analizler ve bir yığın söylentiyle gündemdeki yerini koruyor. Her gün aynı cihaza ait benzer görüntüler yayımlanıyor, ancak buna rağmen aygıtların tüm detayları gün yüzüne çıkarılamıyor. Nihayet resmi basın etkinliğinin gerçekleştirileceği güne ulaştık. Organizasyon tarihi geçen hafta medya mensuplarına yolladığı davetiyeyle ilan eden Apple, ana merkezindeki hazırlıkları da neredeyse tamamlamak üzere.

Büyük iPhone etkinliğinin gerçekleştirileceği Apple'nin Cupertino, Kaliforniya'daki kampüsüne ait aşağıdaki görüntüde, binanın renkli dairelerle bezenen davetiyeyle aynı görünüme sahip bir dış cephe süslemesine büründüğü görülüyor.

Apple'nin yeni nesil akıllı telefonu iPhone 5S ve önceki iPhone çözümünün yerine piyasaya sürülecek plastik kasalı daha ucuz fiyatlandırılacak iPhone 5C'nin tanıtılacağı etkinlikte ayrıca, yeni bir kullanıcı arayüzü anlayışını beraberinde getiren iOS 7 mobil işletim sisteminin stabil sürümünden önceki son beta dağıtımı detaylandırılıp indirmeye sunulacak. Türkiye saatiyle 10 Eylül 20.00'da başlayacak iPhone tanıtımından gelişmeler için bizi takip edin.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 9.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler