Apple, iTunes 11.1'in final sürümünü yayımlandı

Apple, iTunes 11.1'in final sürümünü yayımlandı


iOS işletim sisteminin en yeni sürümünün dağıtımıyla birlikte Apple, iTunes programı için hazırladığı 11.1 versiyonlu güncellemeyi indirmeye sundu. Yaklaşık 99 megabaytlık bir indirme sonucunda kullanılabilir hale gelen iTunes 11.1, beraberinde bazı önemli fonksiyonları getiriyor. Bunların başında, Apple'yi çevrimiçi radyo pazarına sokacak olan iTunes Radio bulunuyor.

Belirli bir parçayla başlayıp bu parçaya uygun diğer müziklerin art arda sıralandığı bir radyo sistemi benimseyen iTunes Radio, ilk etapta sadece ABD'deki tüketiciler tarafından kullanılabilecek. Reklamlarla desteklenen hizmeti reklamsız kullanabilmek için 25 dolar değerindeki yıllık iTunes Match ücretini ödemek gerekiyor.

iTunes Radio'nun yanı sıra Karışık Genius özelliği ile kullanıcının kütüphanesindeki parçalar rastgele oynatılmaya başlıyor ve her parçadan sonra bu müzik türüne uygun tarzdaki diğer parçalar sıralanarak uyumlu bir çalma listesi oluşturulabiliyor. iOS 7 işletim sistemiyle iTunes programını eşitlemek için gerekli olan güncelleme ayrıca, çevrimiçi yayınlar için tüketicilere kendi yayın istasyonlarını meydana getirebilme imkanı sunuyor.

iTunes 11.1'i indirmek için buraya tıklayın.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 18.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler