iPhone SE Türkiye fiyatı belli oldu

iPhone SE Türkiye fiyatı belli oldu

Bugünden itibaren Eylül 2013'te piyasaya sürülen iPhone 5s telefonunun satışına son veren Apple, bahar etkinliğinde tanıttığı yeni 4 inçlik çözümünü aynı segmentten piyasaya sürüyor. iPhone 6s ile aynı donanım standartlarında olan, hatta daha iyi pil ömrü vaat eden iPhone SE, firmanın küçük amiral gemisi olarak önümüzdeki hafta piyasaya sürülecek. Peki 4 inçlik iPhone'de bizi nasıl fiyatlar bekliyor?

Bahar etkinliği öncesi çevrimiçi Apple Store mağazalarını yeniden düzenleme için bakıma alan Kaliforniyalı üretici, Türkiye dahil birçok ülke için yeni çözümlerinin perakende satış fiyatlarını ortaya çıkardı. Apple Türkiye tarafından belirlenen iPhone SE fiyatlandırması şöyle:

- iPhone SE 16 GB - 1999 ₺
- iPhone SE 64 GB - 2399 ₺

Havale ile daha uygun fiyatlara gelen iPhone SE'yi 29 Mart'ta ön siparişle satın almak mümkün olacak. Uzay grisi, gümüş, altın ve roze altın renklerde gelen 4 inç Apple telefonunu nisan başında Türkiye'deki teknoloji mağazalarında bulabileceğiz. İkinci dalga ülkeler arasında yer aldığı resmi basın duyurusuyla sabit olan Türkiye, 4,5G dönemine yeni iPhone ile merhaba demiş olacak.



Eklenme tarihi: 21.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler