iPhone 8 üç farklı ekran seçeneğiyle gelebilir

iPhone 8 üç farklı ekran seçeneğiyle gelebilir

Dokuzuncu nesil akıllı telefonlarını satışa sunan ve son çeyrek mali raporunu yayımlayan Apple, ilk iPhone 8 iddiaları için uygun zemini oluşturdu. Endüstrinin Apple konusunda güvenilir iki kaynağı, iPhone serisinin onuncu yılında nasıl bir cihazın bizleri karşılayacağına dair edindikleri detayları paylaştı.

iPhone 8 ile 4,7 ve 5,5 inçlik ekran seçeneklerine 5,0 inçlik yeni bir modelin katılacağını ileri süren Nikkei, ön ve arka kısmı tıpkı iPhone 4 gibi camla kaplı alüminyum çerçeveli kasa dizaynına geri dönüş yapılacağını belirtti. Kasa parçalarının hangi Çinli firmalar tarafından üretileceğini dahi paylaşan Japon haber kaynağı, iPhone Plus modelinin Samsung, Sharp ve LG tarafından tedarik edilecek AMOLED panele geçiş yapacağını yazdı.

5,0 inçlik ekran seçeneği iddialarını yalanlayan AppleInsider ise, cam arka panelli yeni kasa tasarımını doğruladı. iPhone 7'nin parlak yüzeye sahip simsiyah renk sürümüne yoğun ilgi gösteren tüketicilerin kasa değişikliğinde kritik rol oynadığı tahmin ediliyor.

2017'de iPhone serisinin onuncu yılını kutlayacak olan Apple, daha eski söylentilere göre yüksek donanım özellikleriyle öne çıkacak bir iPhone Pro modeli hazırlıyor. Nikkei'nin bahsettiği 5 inçlik üçüncü iPhone sürümünün Pro modeli olması daha olası görünüyor. 2017 ikinci çeyreğinde nihayete erecek olan iPhone 8 projesinin önünde altı aydan fazla geliştirme süreci bulunuyor. Bu yüzden ilk iddiaların tamamının Apple tarafında hayata geçirileceğini söylemek güç. Eylül 2017'ye kadar artarak devam edecek iddiaların daha ne gibi değişiklikleri gündeme getireceğini birlikte göreceğiz.



Eklenme tarihi: 27.10.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler