iPhone 7'nin arka kasası görüntülendi

iPhone 7'nin arka kasası görüntülendi

Seri üretimine başlandığı iddia edilen iPhone 7, maket görüntüleri ve tasarım render'lerinden sonra nihayet ilk donanım fotoğraflarıyla da internete sızdırılmaya başladı. Önceki yıllarda Apple ürünleriyle alakalı sayısız sızıntıya imza atan Nowhereelse.fr sitesinin Çin kaynaklı yeni haberi, iPhone 7'nin arka kasasını büyük ölçüde gün yüzüne çıkardı.

iPhone serisine giriş yaptığı 2014'ten beri Plus modellerine özgü olan OIS (Optik Görüntü Sabitleme) teknolojisi iPhone 7 ile birlikte 4,7 inçlik standart Apple telefonunda da gelmiş olacak. Bu sebeple çıkıntılı kamera merceği kullanımını sürdürecek olan Apple, aynı zamanda merceğin boyutunu da epeyi artıracak. Arka taraftaki anten kanallarını azaltarak daha pürüzsüz bir görünüm elde eden teknoloji devinin yeniden konumlandırılan kamera ve LED flaş ile anten kanallarındaki değişiklik dışında tasarımda büyük düzenleme yapması beklenmiyor.

iPhone 7 Plus modelinde çift arka kameralı sisteme geçiş yapacağı ve 3,5 mm ses jakı yerine çift hoparlörlü bir sistem yerleştireceği ileri sürülen Apple, onuncu nesil akıllı telefonlarını eylülde piyasaya sürecek.



Eklenme tarihi: 23.05.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler