iPhone 7'den yeni arka kasa görüntüsü

iPhone 7'den yeni arka kasa görüntüsü

Dokuzuncu nesil akıllı telefonu için seri üretim çalışmaları devam eden Apple, iPhone 6 ve 6 Plus ile iki senelik tasarım yenileme periyodunu doldurmuştu. Bu sene için genel hatlarda değişiklik öngörülmezken kasanın çeşitli bölümlerinde farklı donanım unsurlarından kaynaklanan yenilikler yaşanması bekleniyor. Nowhereelse.fr'nin paylaştığı son kasa görüntüsü bu değişikliklerden bazılarını doğruladı.

Onleaks adıyla Twitter üzerinden sızıntı paylaşımları yapan kaynak, iPhone 7 için üretildiği iddia edilen arka kasa görüntüsünü yayımladı. Arka kamerası daha büyük bir merceğe sahip olan ve anten kanalları ciddi oranda cihazın yanlarına çekilen Apple telefonu, iki sene önce kullanılmaya başlayan tasarımın ana yapısını muhafaza ediyor. 3,5 mm ses jakı yerine çift hoparlör ve fiziksel orta düğme yerine kapasitif dokunmatik özellikli bir buton kullanacağı ileri sürülen teknoloji devinin iPhone 7 Plus çözümünde ise çift sensörlü arka kameraya yer vereceği tahmin ediliyor.

10. yıl iPhone'si için büyük planları olan Apple, değişiklikleri sınırlı tuttuğu bu seneki telefonuyla da satış oranlarını dengede tutmakta kararlı. Ancak analistlerin tümü Apple ile aynı fikirde değil.



Eklenme tarihi: 11.07.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler