iPhone 7 ve 7 Plus için bembeyaz renk seçeneği piyasaya sürülebilir

iPhone 7 ve 7 Plus için bembeyaz renk seçeneği piyasaya sürülebilir

iPhone 7 serisinin en beğenilen yeniliği olan parlak yüzeye sahip simsiyah renk seçeneği, yakında beyaz renkte tüketicilerin karşısına çıkabilir. Apple sızıntıları konusunda tutarlı Mac Otakara'nın tedarik zincirine dayandırdığı iddiasına göre, bembeyaz (Jet White) renk sürümü için çalışmalar başlamış.

Alüminyumun özel bir üretim sürecinden geçirilerek parlak hale getirildiği simsiyah iPhone 7'ler yalnızca 128 ve 256 GB depolama seçenekleri için sunulmuştu. Buna rağmen 7 ve 7 Plus'ın ilk tükenen sürümü olan simsiyah, düşük üretim verimi hasebiyle halen talebi karşılayacak düzeye ulaşabilmiş değil. Son mali raporu satış performansında bu tür başarılara ihtiyacı olduğunu gösteren Apple, piyasaya süreceği bembeyaz sürümüyle bu talebi ikiye katlayabilir.

Ortaya attığı iddianın tam anlamıyla arkasında durmayan Japon haber kaynağı, bembeyaz iPhone 7'nin gerçek olup olmadığına dair şüphelerin bir sonraki iddiaya kadar sürmesine vesile oldu. Daha önceki telefonlarında buna benzer ara dönem renk sürüm yeniliklerine imza attığına şahit olmadığımız Apple, yeni yılda rakipleri karşısında üstünlük elde etmek için böyle bir strateji değişikliğine gidebilir.



Eklenme tarihi: 8.11.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler