iPhone 7'nin 256 GB hafıza çipi görüntülendi

iPhone 7'nin 256 GB hafıza çipi görüntülendi

Apple, yeni akıllı telefonu iPhone 7 için seri üretime başlanmasıyla donanım tedarikçilerinden gelen sızıntılara engel olamamaya başladı. Bugün Çin'den gelen yeni görüntüler, onuncu nesil Apple telefonunun yeni nesil bellek modülleri ve çift arka kamera donanımını gün yüzüne çıkardı.

iPhone serisinin önemli bellek çipi tedarikçilerinden SanDisk'in yeni nesil ürünlerini görüntüleyen Çinli sızıntı kaynakları, iPhone 7 için 256 GB dahili hafıza seçeneği sunulacağını ileri sürdü. Düşük kapasiteli modüllerden daha küçük yapıdaki çipin her iki iPhone modelinde mi yoksa sadecei iPhone 7 Plus'ta mı kullanılacağı henüz netlik kazanmadı.

4,7 inçlik standart model olan iPhone 7 ile OIS destekli yeni bir kamera sensörüne geçiş yapacak olan Kaliforniyalı şirket, iPhone 7 Plus ya da Pro olarak bilinen 5,5 inçlik telefonunda ise çift sensörlü bir donanım kullanacak. Farklı bir algoritmayla çift kameradan aldığı verileri kullanıp ortaya yüksek kalitede görüntüler çıkaracak olan çözüm, Sony ve LG tarafından üretiliyor. Analistlerin tahminlerine göre 2016 sonuna kadar 20-30 milyon civarında iPhone 7 Plus satışı bekleniyor.

Gün geçtikçe donanımsal özellikleri meydana çıkmaya başlayan yeni iPhone'lerin sonbaharda tanıtılıp kısa süre içerisinde küresel çapta piyasaya sürülmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 24.05.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler