Apple, ilk hafta sonunda 10 milyondan fazla iPhone 6s satışı bekliyor

Apple, ilk hafta sonunda 10 milyondan fazla iPhone 6s satışı bekliyor

Apple, geçen seneki iPhone modelleriyle satış rekorları kırmıştı. Büyük tasarım değişiklikleri ve iki farklı ekran büyüklüğü seçeneğiyle gelen iPhone 6 serisi, ilk gününde 4 milyon ön sipariş, ilk hafta sonunda 10 milyon satış ve sadece Çin'de 20 milyon ön sipariş talebiyle karşılaşmıştı. Ancak bu seneki telefonlarda ilk hafta sonu satış rekoru bir kez daha kırılabilir.

Geçtiğimiz hafta sonu ön siparişe açılan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus cihazlarının satış performansı hakkında basın açıklaması yayımlayan şirket, gelecek hafta başlayacak olan satışların ilk hafta sonunda 10 milyonu aşacağını düşündüğünü belirtti. İlk dalga ülkelerinin birçoğunda yeni renk seçeneği Roze Altın sürümlerinin ilk stoklarının tükendiği ve iPhone 6s Plus'ın tüm versiyonlarına büyük ilgi olduğu görüldü. iPhone 6s'yi satışın ilk gününde elde etme fırsatı hala sürse de yakında küçük Apple telefonunun da ilk stoklarının tükeneceği tahmin ediliyor.

ABD, Kanada, İngiltere, Japonya, Avustralya, Singapur ve Çin gibi dünyanın çeşitli bölgelerinde ülkelerde tüketiciyle buluşacak olan iPhone 6s ve 6s Plus, 25 Eylül'de resmen piyasaya sürülecek. Telefonların 16, 64 ve 128 GB hafıza sürümleri bulunuyor. Renk seçenekleri ise; uzay grisi, gümüş, altın, roze altın.



Eklenme tarihi: 14.09.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler