iPhone 6c'ye ait olduğu iddia edilen batarya görüntülendi

iPhone 6c'ye ait olduğu iddia edilen batarya görüntülendi

Nowhereelse.fr vasıtlasıyla internete servis edilen bir görüntü, plastik kasalı iPhone iddialarını yeniden gündeme taşıdı. 4 inçlik nispeten daha ucuz bir telefon üzerinde çalıştığı ileri sürülen Apple, görüntüdeki bataryayı martta yeni ürünü için imal ettirmiş. Henüz hakkında kesin bilgiye sahip olunmasa da iPhone 6'dan daha düşük kapasiteli pilin iPhone 6c için hazırlandığı düşünülüyor.

1715 mAh'lik pil, Kaliforniyalı teknoloji devinin pil üretiminden sorumlu tedarikçisi tarafından geçtiğimiz mart ayında üretilmiş. 1810 mAh'lik iPhone 6'dan daha küçük, 1507 mAh kapasiteli selefi iPhone 5c'den de çok daha büyük olan pilin 6c gibi ara bir modele ait olması mümkün görünüyor.

Yeni telefonlarını eylülde tanıtacak olan Apple, bu sene 14 nm üretim süreci teknolojisiyle üretilmiş Apple A9 yongasından gücünü alan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus adını verdiği iki cihazı piyasaya sürecek. Ancak 4,7 ve 5,5 inçlik yeni telefonlarla birlikte 4 inç kategorisini hedef alan güncellenmiş tasarımlı iPhone 6c de tüketicilerin beğenisine sunulabilir.



Eklenme tarihi: 26.07.2015
Kaynak: Nowhereelse.fr

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler