Apple iPhone 6'nın yeni kasa maketleri ortaya çıktı

Apple iPhone 6'nın yeni kasa maketleri ortaya çıktı

Tasarım şematikleri ve üretim ekipmanları sayesinde detaylanan yeni iPhone 6, kısa süre önce kılıf üreticileri tarafından hazırlanan kasa maketleriyle internette boy göstermeye başladı. Bazı Çinli alışveriş sitelerinde perakende satışı da gerçekleştirilen yeni maketler, telefonun final dizaynına dair ipuçları taşıyor. 6,1 milimetre kalınlığındaki sekizinci nesil iPhone, Apple'nin yenilenmiş alüminyum kasasını beraberinde getirecek ilk çözüm olacak.

2014 model akıllı telefonunun uzay grisi renk sürümüne ait temsili kasanın görüntüleri ortaya çıkan Amerikalı üretici, iOS 8 işletim sistemiyle donatılacak olan aygıtında her sene olduğu gibi yeni bir yarı iletken çipe yer verecek. Tek flaşlı kamera aydınlatmasına dönüş yapması beklenen teknoloji devi, iPod touch 5'i andıran telefonuyla uzun süre sonra ilk kez iPhone serisinde köklü bir tasarım değişikliğine gidecek.

4,7 inçlik iPhone'nin kasa maketlerini yaklaşık 60 dolar ödeyerek uzak doğulu satış sitelerinden satın almak mümkün. Sızan tasarımın gerçek modele ait olduğu iddialarını kuvvetlendiren temsili telefon, TouchID biyometrik sensör ve ince ses kontrol düğmelerini beraberinde getiriyor.



Eklenme tarihi: 5.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler