iPhone 6'nın ilk ön panel görüntüsü

iPhone 6'nın ilk ön panel görüntüsü

Yeni nesil Apple telefonlarıyla alakalı sızıntılar hızla teknoloji medyasını beslemeye devam ediyor. Önceki gün alüminyum kasası için üretim kalıpları ortaya çıkan sekizinci iPhone ailesi, bugün görüntülenen ön panel ve güç ünitesi görselleri sayesinde detaylanmayı sürdürdü. 4,7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı iddia edilen iPhone 6'nın ön yüzü ilk kez görüntülendi.

iPhone 6 ön paneli ve 4 inçlik iPhone 5s'nin yan yana karşılaştırıldığı fotoğraf, yapılan ölçümler ışığında cihaza dair bazı boyut bilgilerinin de gün yüzüne çıkmasına yardımcı oldu. 0,55 en-boy oranının korunduğu yeni Apple telefonu, yaklaşık 107 milimetre yükseliğinde ve 6 santim genişliğinde bir kasayı beraberinde getirecek. Bu rakamlar, aynı zamanda aygıtın birçok kaynak tarafından rapor edilen 4,7 inçten daha büyük bir ekranla satışa çıkabileceğine işaret ediyor.

Eylülde resmiyet kazanması beklenen yeni iPhone('ler), iOS 8 işletim sistemi, Apple A8 yogada sistem çözümü, iyileştirilmiş 8 MP iSight kamera ve Touch ID biyometrik sensörünü bünyesinde barındıracak. Büyük ekranlı Apple akıllı telefonuna 5,5-5,7 inçlik bir telefon-tablet melezi ve iWatch olarak bilinen Apple markalı ilk akıllı saatin eşlik edeceği iddia ediliyor.



Eklenme tarihi: 15.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler