iPhone 6'nın ilk kasa görüntüleri internete sızdı

iPhone 6'nın ilk kasa görüntüleri internete sızdı

Seri üretimi başladığı iddia edilen yeni nesil Apple telefonuna ait ilk görüntüler internete sızdı. Firmanın uzak doğudaki en büyük üretim ortaklarından Foxcoon'un bir fabrikasında çekildiği ileri sürülen görüntüler, sekizinci nesil iPhone ile birlikte çıkış yapacak yeni tasarım anlayışını gün yüzüne çıkardı. Çekilen fotoğrafların önceki sızıntılarla tutarlı bir kasa dizaynına sahip olması, sızıntının doğru olma ihtimalini artırıyor.

Yuvarlak köşeler, daha ince alüminyum kasa ve en yeni iPod touch modeli ile iPad air, iPad mini gibi yeni nesil Apple çözümlerine eşlik eden dizayn anlayışının telefonlara uyarlanmış bir versiyonunu beraberinde getireceği bildirilen iPhone 6, büyük olasılıkla bu sızıntı sayesinde ilk kez görüntülendi. Hafta sonu internete sızan dizayn şematikleriyle de uyumlu olan kasanın kenarlarında alüminyumdan farklı bir materyal kullanıldığı tahmin ediliyor. Cihazın ön yüzünde, iPhone 5s gibi ana ekran düğmesine entegre bir biyometrik sensör, kenardan kenara 4,7 inç büyüklüğünde yüksek çözünürlüklü ekran ve safir cam kaplamaya yer verilmesi bekleniyor.

Yeni nesil Apple A8 çipset ve f/1.8 diyafram aralıklı yenilenen 8 MP iSight kameranın eşlik edeceği neredeyse kesinleşen ikinci ekran güncellemesine öncülük edecek sonraki iPhone, önceki yıllarda olduğu gibi muhtemelen yine eylülde tanıtılıp birkaç hafta içerisinde satışa sunulacak. Tanıtımı sırasında cihaza 5,5 inçlik QHD çözünürlüklü başka bir Apple aygıtının eşlik edeceğinden bahsediliyor. Çok sayıda güvenilir kaynağın bu doğrultuda bilgiler veren raporlar yayımlaması, iddiaları kuvvetlendiriyor. Şu günlerde hızını artıran sızıntılar da ilk söylentileri destekleyerek yeni Apple çözümlerini tanıtımlarından önce detaylandırmamıza yardımcı oluyor.



Eklenme tarihi: 31.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

canada goose Ontario Parka - 4.11.2014 13:51:00
It is excellent to become here and then read doing this Noises in my experience like, if you tend not to add music your personal ready to go.
canada goose Ontario Parka
canada goose Victoria Parka - 4.11.2014 14:14:00
OK Only down loaded SBB and not very pleased with everything particularly no remove natives taken off the particular SBB in addition to Internet Platform elemnents via Control Panel nevertheless KHost and also KService continue being so getting dual a chance to anti-virus application too upward etc etc can somebody assist me to remove them permenantly! Take care beforehand OMG! That is definitely *wrong*! Can it be not necessarily throughout infringement regarding written agreement? This pulls...
canada goose Victoria Parka
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler