Apple iPhone 6'nın kasa tasarımı detaylanıyor

Apple iPhone 6'nın kasa tasarımı detaylanıyor

Daha büyük bir ekran ve yenilenmiş tasarım anlayışıyla piyasaya sürüleceği iddia edilen iPhone 6 ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Bling My Thing adlı aksesuar üretici, Apple'nin sonraki akıllı telefonuna ait olduğu iddia edilen temsili kasaya ait iki fotoğraf yayımladı. iPhone 5s ile karşılaştırılan cihaz, çok daha geniş bir ekran ve daha dar ekran çerçevesini beraberinde getirecek gibi görünüyor.

4,7 inç civarında bir büyüklüğe sahip safir kristal camla korunan retina ekran, 64-bit mimarili Apple A8 çipset, yeni nesil 8 MP kamera sensörü, Wi-Fi 802.11ac desteği ve iOS 8 işletim sisteminin eşlik edeceği bildirilen sekizinci nesil iPhone, firmanın akıllı telefon yelpazesindeki üçüncü ekran boyutu güncellemesine öncülük edecek. Android işletim sistemli rakipleriyle yarışabilmek için daha geniş bir ekran sunacak iPhone 6'ya telefon-tablet melezi kategorisine yönelik 5,5 inçlik yeni bir Apple çözümü de eşlik edebilir.

Yeni telefonlarını yine sonbaharda tanıtıp satışa sunacağı tahmin edilen Apple, şimdiden aksesuar üreticileriyle ortak çalışma yürütmeye başlamış. Yüksek hacimli seri üretimin başlamasıyla sızıntıların artarak devam etmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 24.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler