iPhone 6 ne kadar ince olacak?

iPhone 6 ne kadar ince olacak?

Geçen hafta internete sızan ilk iPhone 6 kılıfı, cihaza dair yeni detaylar vermeye devam ediyor. Aksesuarın incelendiği yeni bir video yayınlayan Unbox Therapy sitesi, sekizinci nesil Apple telefonunun ne kadar ince olacağı sorusuna cevap arıyor. iPod touch 5 ile oldukça benzer bir tasarımın eşlik edeceği bildirilen iPhone 6 son iddialara göre, 7 milimetrenin de altında bir kalınlığa sahip olacak.

6,1 milimetrelik 2012 model iPod touch kullanılarak yapılan ölçümler, iPhone 6'nın kasa kalınlığının 6,1 milimetreye kadar inebileceğini gözler önüne seriyor. KGI Gayrimenkul analisti ve aynı zamanda Apple söylentileri konusunda güvenilir bir kaynak olan Ming-Chi Kuo'nun iddiası, 6,5-7,0 mm aralığında bir iPhone'nin tüketicileri beklediğine işaret ediyor. Cihazın genişleyen ekranı sayesinde bu kalınlık seviyesine indirilebildiği tahmin ediliyor.

4,7 inçlik retina ekran, 64-bit Apple A8 çipset ve 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamerayla gelmesine kesin gözüyle bakılan 2014 model Apple akıllı telefonu, bugünkü söylenti haberlerinde, yuvarlak yerine ince dikdörtgen şeklinde dizayn edilmiş ses kontrol düğmeleriyle donatılacağı ve 1,75 mikronluk piksellere sahip bir kamera sensörünü bünyesinde barındıracağı iddialarıyla gündeme geldi. Aygıtın optik görüntü sabitleyici donanım yerine yazılımsal görüntü sabitleme teknolojisine destek sunacağı da bu iddiaların ikinci kısmını oluşturuyor.

Apple iPhone 6'nın ne kadar kalın bir kasaya sahip olacağını merak edenler için hazırlanan kılıf inceleme videosu aşağıdadır.



Eklenme tarihi: 29.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler