iPhone 6 ve iPhone Air kılıfları ortaya çıktı

iPhone 6 ve iPhone Air kılıfları ortaya çıktı

Geçen sene iPhone 5s ve iPhone 5c modellerini tanıtımlarından önce gerçek isimleri ve dizaynlarıyla birlikte internete sızdıran Spigen, yine iş başında. Amazon üzerinden ön siparişe açtığı yeni kılıflarıyla Apple'nin altıncı nesil telefonlarını büyük ölçüde netleştiren aksesuar üreticisi, cihazların nasıl isimlendirileceğini de ortaya çıkardı.

4,7 inçlik modelin iPhone 6 ismini alacağı bilinse de 5,5 inçlik telefon-tablet melezi sınıfındaki büyük versiyonun ismi şimdiye kadar kesinleşmemişti. Spigen, daha önce birkaç kaynak tarafından da bildirilen iPhone Air adını kullanarak ürünlerini tüketicilerin beğenisine sundu. Sağ yanda yeniden konumlandırılan güç/ekran kilidi düğmesi, şerit şeklinde ses kontrol düğmeler, Touch ID biyometrik sensörlü ana ekran düğmesi ve çift LED flaş gibi detayları taşıyan kılıfların basın görselleri, yeni iPhone'lerin gerçek tanıtım görüntülerine sahip olmasa da dizayn hakkında ciddi ipuçlarına sahip.

Artık iOS 8 işletim sistemiyle satılacak ilk Apple telefonları, bu sızıntı sayesinde ilk kez gerçek isimleriyle internette yayımlanmış oldu. Spigen'nin sosyal medya kanalları üzerinden paylaştığı aşağıdaki görselle de doğrulanan iPhone 6, iPhone Aire kılıfları, şimdilik ön sipariş döneminde. Firma, dağıtıma 30 Eylül'de başlayacağını bildiriyor.



Eklenme tarihi: 11.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler