Apple, iPhone 6 ve 6s için bataryalı kılıfını resmen satışa sundu

Apple, iPhone 6 ve 6s için bataryalı kılıfını resmen satışa sundu

Gömülü pile sahip akıllı telefonlarda kullanım süresini artırmaya yarayan bataryalı kılıflar uzun süredir iPhone modellerinde kullanılıyor. Mophie ve Anker gibi gayet kaliteli markaların sorunsuz ürünleriyle beslenen iPhone için bataryalı kılıf piyasasında artık resmi bir ürün var. Apple, bugün çevrimiçi satış sitesinden ilk pilli kılıfını satışa sundu.

Yumuşak dokulu silikon dış yüzey ve içte mikrofiber kaplamaya sahip Smart Battery Case adlı aksesuar, hem iPhone 6 hem de iPhone 6s ile uyumlu. Bu kılıf sayesinde telefonların 10 saat olan 4G internette dolaşma süresi 18 saat, 14 saat olan konuşma süresi ise 25 saate çıkıyor. Üstelik yazılımsal uyumluluk sayesinde bildirim merkezi ve kilit ekranından kılıfın enerji seviyesini kontrol etmek mümkün oluyor.

Yurt dışında 99 dolardan alıcı bulacak olan Apple'nin ilk bataryalı kılıfı ülkemizde 379 ₺ fiyat etiketini taşıyor. Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan ürünün benzer çözümlere kıyasla epeyi pahalı olduğunu söylemek gerekiyor.

iPhone için 70 liradan başlayan fiyatlarla satılan bataryalı kılıflara göz atmak için MobilCadde.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 8.12.2015
Kaynak: Apple Store

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler