Apple iPhone 6'ya ait kılıf ve aksesuarlar Hong Kong'da sergilendi

Apple iPhone 6'ya ait kılıf ve aksesuarlar Hong Kong'da sergilendi

Önceki gün ilk ön panel görüntüsü internete sızan iPhone 6, bugün uzak doğulu kaynaklar tarafından yayınlanan bir videoyla yeniden gündeme geldi. Hong Kong Elektronik Fuarı'ndan gelen video ve fotoğraflar, sekizinci nesil Apple telefonunun kaba tasarımı büyük ölçüde gözler önüne serdi. Altı ve yedinci nesillerdeki modellere kıyasla çok daha büyük bir ekranla donatılacak cihazın özellikle arka tarafında köklü dizayn değişiklikleri yapılacak.

4,7 inç büyüklüğünde, 326 ppi piksel yoğunluğunu koruyacak bir IPS LCD ekran, Apple A8 çipset, 8 MP iSight kamera ve TouchID biyometrik sensörüyle donatılacak iPhone 6, eski yuvarlak ses kontrol düğmeleri ve ekranın üst kısmında konumlandırılan güç/ekran kilidi tuş dizilimi ve tasarımını bırakıp, dikdörtgen ses açma-kapama butonları ve cihazın sağ yanına yerleştirilmiş bir güç düğmesini beraberinde getirecek.

Etkinlikte 4,7 inçlik sonraki iPhone modeline geniş yer verildiği görülüyor. Fakat 5,5-5,7 inç civarında bir ekranın entegre edileceği teknoloji devinin ilk telefon-tablet melezi ile alakalı herhangi bir somut delil ortaya çıkmadı. Hibrit telefonun iPhone serisi yerine yeni bir ürün ailesi altında satışa sunulacağı iddia ediliyor.

Çinli üreticilerin yeni iPhone için hazırladığı kılıf ve kasesuarlarını sergilediği Hong Kong Elektronik Fuarı'ndan görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 16.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler