Apple iPhone 6'dan yeni kasa görüntüleri

Apple iPhone 6'dan yeni kasa görüntüleri

Tayvanlı meşhur bir şarkıcı olan Jimmy Lin, daha önce kendine ait bir Sina Weibo hesabı üzerinden önemli sızıntılara imza atmıştı. Geçtiğimiz yıllarda iPhone 5c ve iPad mini'yi gün yüzüne çıkaran Lin, sonraki iPhone'ye ait görüntülerle yeniden ortaya çıktı. Güvenilir kaynak paylaştığı üç fotoğrafta, iPhone 5, 5s ve iPhone 6'ya ait olduğunu ileri sürdüğü bir kasayı karşılaştırdı. Önceki sızıntılarla örtüşen görüntüler, yeni Apple telefonunun nasıl bir kasa tasarımına sahip olacağı sorusuna kesin bir yanıt vermiş oldu.



Yuvarlak köşeler, sağ yana entegre güç düğmesi, yuvarlar yerine inceltilmiş ses kontrol butonları, 4,7 inçlik yeni panel nedeniyle ekran oranı ciddi bir artış gösteren ön yüz yapısı, ekrana daha yakın konumlandırılmış orta düğme ve ahizeye yakınlaşan bir ön kameranın mevcut olacağı sekizinci nesil iPhone, kasasında çok daha fazla alüminyum alan barındıracak. 5s'deki TouchID biyometrik sensörünün konrunduğu yeni nesil iPhone, şimdiye kadarki en ince Apple telefonu olarak dizayn edilmiş.

Haziran sonunda baskılı devre kartı üretimi başlayacak olan iPhone 6, China Times'in son haberine göre, 100 milyonun üzerindeki sipariş adediyle seri üretime girecek. Ayrıca Foxconn'dan gelen haberler, 5,5 inçlik telefon-tablet melezi bir başka Apple ürününün de yolda olduğunu doğruladı. 4,7 ve 5,5 inçlik bu modellerin 1704 x 960 piksel çözünürlüklü LCD ekranlara sahip olması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 11.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler