iPhone 6'dan final tasarıma sahip gerçek kasa görüntüleri

iPhone 6'dan final tasarıma sahip gerçek kasa görüntüleri

Resmi tanıtımına haftalar kalan yeni Apple telefonu, donanım sızıntılarındaki yerini korumaya devam ediyor. Lüks iPhone modelleri üreten Feld and Volk, yayımladığı yeni görüntüler sayesinde cihazın final tasarımına dair büyük ipuçları vermeyi sürdürdü. Seri üretimin başlamasıyla internete sızan, ayrı ayrı görüntülenen donanım parçaları, son görüntülerde birleştirilmiş bir şekilde kamera karşısına geçti.



Kavisli köşelere sahip teknoloji devinin yeni telefonu, ön panelin yine kavis verilmiş kenarlarıyla estetik bir görüntü oluşturuyor. 7 milimetre veya daha ince bir kasaya sahip iPhone 6, 4,7 inçlik ekranı sayesinde kalınlık seviyesini önceki 7,6 mm'lik iPhone modellerinin aşağısına indirmeyi başarmış. Daha ince ve kavisli köşelerin en büyük götürüsü ise, senelerdir Apple telefonlarına eşlik eden yuvarlak ses kontrol düğmelerin yerini ince tuşların alması oldu. Polimer anten kanalları, tek sıra hoparlör delikleri, daha büyük tek LED flaş, arka kasa üzerindeki Apple logo kesiti ve sağ yana konumlandırılmış güç/ekran kilidi düğmesi, sekizinci nesil iPhone'nin başlıca donanım yenilikleri arasında yer alıyor.

Eylülün ikinci salı günü düzenlenecek olan büyük iPhone etkinliği, iPhone 6 ve 5,5 inçlik iPhone 6L'nin tanıtımına sahne olacak. Resmi duyuru öncesi cihazların final tasarımına bu kasa görüntüleri sayesinde göz atabilirsiniz. Teknoloji devinin yeni akıllı telefonları hakkında daha fazla detay için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 20.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler