4,7 inçlik iPhone 6'nın arka kasasına ait yeni görüntü ve detaylar

4,7 inçlik iPhone 6'nın arka kasasına ait yeni görüntü ve detaylar

Seri üretiminin başladığı kesinleşen yeni nesil iPhone, maket sızıntılarının ardından şimdi de gerçek donanım parçalarıyla gündemdeki yerini koruyor. Oldukça güvenilir bir kaynaktan gelen yeni görüntüler, lüks iPhone versiyonları hazırlayan Moskova merkezli Feld & Volk firması tarafından internete servis edildi.

Henüz üretimi tamamlanmamış kasa parçalarına ait görüntülerde, cihazın Apple logosu, önceki modellerdeki kasa üzerine işleme yerine kasada açılan bir delikle elde edilmiş. Bu logo deliğinin NFC çipi için kullanılabileceğini bildiren Feld & Volk, arka kasanın üst ve alt bölümündeki şeritleri, iletken olmayan polimer maddeyle doldurulmuş kablosuz teknoloji anten kanalları olarak tanımlıyor. Bunun dışında daha önce defalarca internete sızan iPod touch 5 benzeri dizayn anlayışı seri üretimdeki ünitelere daha önceki tariflere uygun şekilde uygulanmış.

4,7 inç büyüklüğünde 1704 x 960 piksel çözünürlüklü bir ekranla donatılacak olan iPhone 6 ile safir kristal cama geçiş yapılacağı iddiası da Rus şirket tarafından doğrulandı. Feld & Volk, Apple'nin kendi lüks iPhone ürünleri için safir kristal sağlayan tedarikçilerle işbirliğinde olduğunu doğruladı.

Resmi detaylarına eylülde kavuşacağımız altıncı nesil Apple telefonuna ait olduğu bildirilen kasanın video görüntülerini aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 9.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler