iPhone 6'ya ait olduğu iddia edilen yeni arka kapak görüntüleri

iPhone 6'ya ait olduğu iddia edilen yeni arka kapak görüntüleri

Gerçek donanım parçalarından çok kılıf üreticilerinin kendilerine referans olarak verilen şematikleri ve maketleriyle gündeme gelen iPhone 6, geçen ay farklı bir arka kapak görüntüsüyle internete sızdırılmıştı. Yeni iPhone'ye ait olup olmadığı bilinmese de Apple logosu için açılan arka taraftaki yuvayla dikkat çeken kapak, farklı bir kaynak tarafından yeniden görüntülendi. Nowhereelse.fr sitesinin medyaya servis ettiği uzak doğu kaynaklı fotoğraflar, kapağın dört tarafını da gözler önüne seriyor.



4,7 inçlik sekizinci nesil iPhone'nin büyük ekran, çok daha ince yapıdaki yeni kasa tasarımı, yeniden dizayn edilen ses kontrol düğmeleri ve cihazın sağ yanına konumlandırılan güç düğmesini doğruluyor. Kapağın iPhone 6 maketlerinden tek farkı ise, alüminyum gövde üzerine işlenen Apple logolu iPhone'ler yerine elma simgesinin kasa üzerinde açılan bir yuvayla oluşturulması. Fotoğrafları paylaşan Fransız internet sitesi, bu yuvanın Mac bilgisayarlardaki gibi uyarı ışığı için kullanılabileceğini ifade etse de, retina ekranlı iPad mini ve diğer iPad modellerinde olduğu gibi muhtemelen bu logo boşluğuna kablosuz teknolojiler için ek bir anten yerleştirilecek.

Büyük bölümü metalik dış aksamla kaplı yeni Apple telefonu, belki de kablosuz teknolojilerde sinyal sıkıntısı yaşamamak için böyle bir alternatif anten kullanımıyla piyasaya sürülecek. Bu ve buna benzer iPhone 6 iddialarının hepsi önümüzdeki eylül ayında cevap bulacak.



Eklenme tarihi: 8.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler