Küçük iPhone'ye ait yeni bir görüntü paylaşıldı

Küçük iPhone'ye ait yeni bir görüntü paylaşıldı

Sıkça sızıntılara konu olmaya başlayan 4 inçlik yeni Apple telefonu bu defa iPhone 5 ile yan yana görüntülendi. Geçtiğimiz hafta sonu 9to5mac.com'un güvenilir haber editörü Mark Gurman tarafından detaylandırılan iPhone 5se, yine Gurman gibi tutarlı bir kaynaktan gelen prototip görüntüsüyle yeniden internete sızdırıldı.

Daha önce iPad Air ve iPad Air 2 ile alakalı sızıntılara imza atan One More Thing forum yöneticileri, bugün 4 inçlik iPhone modelinin iPhone 5 ile yan yana çekilmiş bir görüntüsünü takipçileriyle paylaştı. iPhone 6 ve 6s'yi temel alan donanım paketi ve 4 inçlik iPhone 5/5s ekranıyla iPhone 5se, yine iPhone 6/6s'den ilham alınarak yeni kasa boyutlarına uyarlanmış tasarımıyla dikkat çekiyor. En azından ekran büyüklüğü ve kasa dizaynı hakkındaki iddiaları doğrulayan görüntü, seri üretimin tüm hızıyla devam ettiğini de gösteriyor.

Martta düzenlenmesi beklenen Apple'nin bahar etkinliğinde tanıtılacak olan iPhone 5se/6c, teknoloji devinin üç yıl aradan sonra piyasaya süreceği ilk 4 inç telefon olacak. iPhone 5s ile aynı fiyata sahip olacağı ileri sürülen telefon tüketiciyle buluştuktan sonra iPhone 5s'nin satışına son verilmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 25.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler