Apple iPhone 5S geç çıkabilir

Apple iPhone 5S geç çıkabilir

Ortada yeni iPhone ile ilgili kesin hiç bilgi bulunmazken artık gelinen noktada yapılan tahminler ve analizlerle ilgili kuru bir gürültü oluştuğu apaçık ortada. Yeni bir iddia da bu dedikoduların arasına girerken bu sefer teknik özellikler dışında bir analizle geliyor.

Jefferies analisti Peter Misek tarafından ortaya atılan iddiaya göre iPhone 5S, hesaplı iPhone ve iPad Mini 2 cihazlarının çıkışı ertelendi. Bunun nedeni ise iOS 7’de yapılmak istenilen köklü değişikler ve üretim sırasında ortaya çıkan sorunlar. Bu yüzden tanıtılması için Temmuz ayı muhtemel olan iPhone 5S’in daha geç bir tarihte ortaya çıkacağı üzerinde görüşler yoğunlaşıyor.

iPad Mini 2 modelinde de 7.9 inç Retina ekranların tedarik sorunu nedeniyle yetişmeyeceği, ucuz iPhone’un ise takvim kaynaklı gecikme ile çıkacağı analizinde bulunuluyor.

Ortaya çıkan bu dedikoduların bir nedeni de Apple’ın hisse senetlerinde yaşadığı düşüşün sürekli olarak firmada bazı sorunlar olduğu fikrini uyandırması. Apple tarafından korunan sessizlik de bu fikirlerin kendine destek bulmasına neden oluyor. Bakalım, yakın zamanda Apple konu hakkında bir açıklama yapacak mı?



Eklenme tarihi: 18.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler