Apple iPhone 5C'ye ait ilk aksesuarlar Amazon'da göründü

Apple iPhone 5C'ye ait ilk aksesuarlar Amazon'da göründü


Yedinci nesil iPhone akıllı telefonunun piyasaya sürülmesiyle birlikte alüminyum kasa harcamalarını bu yeni modele yönelik gerçekleştirmek ve seriye daha ekonomik bir model eklemek isteyen Apple'nin yeni akıllı telefonlarını kapsayan planları detaylandı. Plastik iPhone'nin üretimi üstlendiği iddia edilen Pegatron'un çalışma koşullarına ait raporda bilgisine başvurulan fabrika işçileri, ucuz iPhone versiyonunu birinci ağızdan doğrularken; iPhone 5C olarak isimlendirileceği tahmin edilen bu aygıtın ilk kılıfları çevrimiçi perakende sitesi Amazon'da listelendi.

Elago markalı kılıf, S5C Slim Fit 2 olarak adlandırılmış. Halihazırda satışa sunulmamış olan aksesuarın siyah, beyaz ve lacivert renk seçenekleri mevcut. Kılıfları pazarlamak için hazırlanan görsellerdeki iPhone görüntüsü ise; 5C model numaralı iPhone 5'in plastik
kasalı yeni versiyonuna ait ilk basın görseli olabilir. Çünkü ön kamerası ahizenin üstünde konumlandırılan tek Apple telefonu konumundaki iPhone 5'in alüminyum kasası, kılıf görüntülerindeki tasarımla örtüşmüyor.

Yine bir aksesuar üreticisi tarafından Haziran'da yayımlanan plastik iPhone ölçüleriyle birebir uyumlu olan Elago kılıfın Amazon'daki sayfasını aşağıdaki kaynak bağlantısına tıklayarak ziyaret edebilirsiniz. Eylül'de iOS 7 işletim sistemiyle birlikte satışa sunulacak yeni iPhone veya iPhone'ler hakkındaki kayda değer iddia ve sızıntılar için bizi takip edin.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 31.07.2013
Kaynak: Amazon

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler