Touch ID sensörlü iPhone 5c Apple'nin internet sitesinde görüldü

Touch ID sensörlü iPhone 5c Apple'nin internet sitesinde görüldü

Apple, önceki yıl satışa sunduğu iPhone 6 telefonlarıyla 4,7 ve 5,5 inç büyüklüğünde yeni ekran boyutları geçiş yapmıştı. Daha önce yalnızca 3,5 ve 4 inç kategorisine ürün veren başarılı üretici, her ne kadar yeni iPhone modelleriyle umduğundan daha yüksek satış rakamları elde etse de 4 inç segmentini bırakıp bırakmamakta kararsız görünüyor. Tedarik zincirinden kaynaklar ve önemli analiz merkezleri ise, yeni nesil küçük iPhone'nin kaçınılmaz olduğunu bildiriyor.

Bugün 4 inçlik yeni iPhone söylentilerini doğrulayabilecek ilk resmi delil ortaya çıktı. Birkaç gün önce iPhone 6 uyumlu şarj standını satışa sunan firmanın bu ürün için hazırladığı Apple Store sayfası, Touch ID sensörlü bir iPhone 5c görseliyle medyanın ilgi odağı haline geldi. Orijinal plastik iPhone modelinde parmak izi okuyucuya yer vermeyen Apple, aylar önce internete sızan bir arka kasa görüntüsüyle yeni plastik iPhone iddialarıyla anılmaya başlamıştı. Bugünkü resmi görselle güncellenmiş bir iPhone 5c'nin geliştirildiği fikri gerçekleşmeye bir adım daha yaklaşmış oldu.

Çift LED flaş ve Touch ID sensörlü orta düğme dışında başka hangi yeniliklere sahip olacağı bilinmeyen ikinci sürüm iPhone 5c'nin ortaya çıkan resmi görüntüsü bir fotoğraf hatasından ibaret de olabilir. Ancak öncesinde internete servis edilen plastik iPhone kasalarını açıklamak o kadar kolay olmayacaktır. Önümüzde yeni iPhone tanıtımı için üç aylık bir süre bulunuyor. Bu zaman zarfından gerek 4 inçlik iPhone gerekse iPhone 6s hakkında daha doyurucu paylaşımların yapılacağından şüphemiz yok.



Eklenme tarihi: 21.05.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler