Apple'nin iPhone 4'ü getir iPhone 5s'yi götür kampanyası başlıyor

Apple'nin iPhone 4'ü getir iPhone 5s'yi götür kampanyası başlıyor

Destek ekibi ve müşterilerini sosyal medyada bir araya getiren ilk iletişim kanalını Türkiye'de devreye sokan Apple, ülkemize özel olarak hazırladığı kampanyasını duyurdu. Apple'nin ülkemizdeki ilk telefon takas programı, eski iPhone kullanıcılarını en yeni Apple akıllı telefonuyla daha kolay buluşturmayı amaçlıyor.

Üç senelik iPhone 4 sahiplerinin faydalanabileceği takas programı kapsamında, eski cihazınızı belirli bir ücret karşılığında alıp 4 inçlik retina ekran, 64 bit destekli Apple A7 çipset ve TouchID biyometrik sensöre sahip iPhone 5s modelini daha uygun fiyatlarla satın alma imkanı sağlayacak. Henüz eski telefonların hangi fiyatla geri alınacağı bilinmiyor. Kampanyaya Apple Store Zorlu Center aracılığıyla başvurulabilecek.

Cupertino merkezli teknoloji şirketi, geçtiğimiz hafta bozuk ekran kilidi/güç düğmesine sahip iPhone 5'leri ücretsiz tamir etmek amacıyla yeni bir kampanya başlatmıştı. Türkiye'deki satışları son dönemde hiç olmadığı kadar büyük bir hızla artış gösteren üretici, bu ve benzeri programlarla Türkiye pazarındaki büyümesini sürekli hale getirmeyi planlıyor.



Eklenme tarihi: 28.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

selami yolluk - 28.04.2014 23:23:00
herhalde ellerinde kaldı iphone 6 çıkmadan stokları eritelim dediler.
Huseyn Sherbetzade - 29.04.2014 20:24:00
Eski telefonu hangi fiyata alacaginizi belirtseniz iyi olur.
hüseyin amasyalı - 6.05.2014 18:17:00
bu kampanya başladığında biz nasıl bilgilendirileceğiz
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler