Apple'nin yeni iPhone tanıtımı için belirlediği tarih açıklandı

Apple'nin yeni iPhone tanıtımı için belirlediği tarih açıklandı

Geçen yıl çentikli ekrana sahip iPhone X ile akıllı telefon serisinde yeni bir dönemin kapılarını aralayan Apple, bu dönemin ilk tam seri güncel cihaz tanıtımını 12 Eylül tarihinde gerçekleştirecek. Devasa Apple kampüsü içerisine inşa edilen Steve Jobs Sahnesi'nde lanse edilecek olan üç yeni iPhone, teknoloji devine yeni bir fırsat sunacak.

Mobil sektör, Apple'nin on yıl önce "dev" ekranlı telefonuyla giriş yaptığı yıllardan çok daha hızlı değişiyor. Senede bir donanım güncellemesiyle Çinli rakiplerine yetişmesi mümkün olmayan, zaten buna da ihtiyaç duymayan Apple, çentikli ekran tasarımıyla bir kez daha ana akım piyasaya yön vermiş, tüketicilerin ilgisini canlı tutmayı başarmış oldu. Bu seneki iPhone üçlüsü, işte tam da çentikli ekran sayesinde ortaya çıkan fırsatları kâra dönüştürme niyetiyle mağaza raflarına dizilecek.

İkisi OLED ekran ve kablosuz şarj desteğine sahip olacak 2018 model iPhone'lerden biri 6,1 inçlik çentikli LCD ekran ve eski usül yekpare alüminyum kasayı beraberinde getirecek. iPhone X vâri modellere ise paslanmaz çelik çerçeve ile arkası camla kaplı bir dış aksam eşlik edecek. 12 Eylül'de tanıtılacak telefonlar, Apple A12 çipsetinden gücünü alacak ve iOS 12 işletim sistemiyle yüklü gelecek.



Eklenme tarihi: 31.08.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler