Apple iPad Pro kılıf görüntüleri, USB Type-C portu iddiaları

Apple iPad Pro kılıf görüntüleri, USB Type-C portu iddiaları

Apple, iki senedir üçüncü bir tablet sürümü üzerinde çalıştığı iddialarıyla gündeme geliyor. iPhone 6 ve 6 Plus modellerinin yoğun talep görmesi sonucu 2015'e ertelendiği düşünülen tablet hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Güvenilir sızıntı kaynağı Sonny Dickson, Uzak Doğulu kaynakları aracılığıyla inceleme fırsatı bulduğu iPad Pro kılıflarını internete servis etti ve cihazın ilgi çeken bir donanım özelliğine dikkat çekti.

12,2-12,9 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olması beklenen iPad Pro, önceki kılıf görüntülerinden de anlaşıldığı üzere iki çift hoparlöre sahip olacak. Cihazın üst ve alt kısımlarına konumlandırılan hoparlörlerin dışında iPad Pro'nun Lightning girişine ek bir portu daha yapısında ihtiva edeceği tahmin ediliyor.

Henüz her iki portun da Lightning mi yoksa tabletin sol yan kısmına yerleştirilen ikinci portun USB Type-C mi olduğu bilinmiyor. Ancak yakın zamanda kendi tasarımı Lightning'den vazgeçmeyi düşünmeyen Apple'nin kurumsal pazarı da hedef alan yeni üst seviye tabletiyle USB-C portuna destek sunması daha makul görünüyor. Cupertino merkezli firma, 2015 model Macbook bilgisayarını tek bir USB-C portuyla piyasaya sürerek dikkatleri üzerine çekmişti.


ekstr



Eklenme tarihi: 16.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler