12,2 inçlik iPad Pro tablete ait şematik internete sızdı

12,2 inçlik iPad Pro tablete ait şematik internete sızdı

Yayımladığı şematiklerle iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 'ın gerçek ölçü ve ağırlıklarını ortaya çıkaran Mac Fan, sonraki büyük sızıntısını gerçekleştirdi. 12,2 inçlik yeni Apple tabletini gün yüzüne çıkaran Japon teknoloji dergisi, cihazın donanım özelliklerinden de bahsetti.

Ocak 2015 sayısında iPad Air Plus adını verdiği tablete dair detaylı bir analiz yayımlayan dergi, devi tablette iPad Air 2'deki A8X'den farklı olarak yeni nesil Apple A9 yongasına yer verileceğini ileri sürdü. 12,2 inçlik bir LCD'nin kullanılacağı bilgisayarın iPad Air 2 ile aynı tasarım anlayışını benimseyeceği ve yalnızca 7 mm kalınlığında bir profile sahip olacağı ifade ediliyor. Microsoft Surface, Samsung Galaxy Note Pro ve Tab Pro dışında tablet formunda başka rakibi bulunmayan iPad Pro, ikisi üstte, ikisi altta olmak üzere toplam dört hoparlöre sahip olacak.

iPhone 6 üretimi hususunda tedarik zincirini rahatlatmak amacıyla seri üretimi 2015'e kaydırılan 12,2 inçlik iPad, iddiaya göre, 2015 ikinci çeyreğinde çıkış yapacak. Bu cihaza, daha ince tasarlanmış A8X çipsetli iPad mini 4'ün eşlik edeceğinden bahsediliyor. Dördüncü iPad mini'nin satışa çıkmasıyla birinci nesil iPad mini ve bu seneki iPad mini 3 ise satıştan kaldırılacak. Bu iddia, beklentilerin altında kalan iPad mini 3'ün düşük satış performansıyla kendine büyük destek buluyor. Yeni iPad tablet bilgisayarları hakkında bilgi almak için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 29.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler