Apple iPad Air 2'nin 16 Ekim'de tanıtılması bekleniyor

Apple iPad Air 2'nin 16 Ekim'de tanıtılması bekleniyor

Son 25 yılın en güçlü ürün yelpazesiyle teknoloji dünyasının karşısında olacağını müjdeleyen Apple, eylüldeki akıllı saat ve iPhone tanıtımından sonra şimdi de daha büyük çözümlerinin çıkışına hazırlanıyor. Büyük iPhone etkinliğinin kesin tarihini önceden bildirmeyi başaran Re/Code, son haberinde yeni Apple etkinliğine ait tanıtım tarihini de ortaya çıkardı.

16 Ekim'i işaret eden site, iki haftadan kısa süre sonra yeni iPad ve iMac modellerinin sergileneceğini ileri sürdü. Daha önce kasa parçaları internete sızan iPad Air 2 ve iPad mini 3, büyük ihtimalle TouchID parmak izi okuyucu sensör, Apple Pay desteği, daha büyük pil ve daha da inceltilerek iPhone 6 ile uyumlu değişikliklere gidilmiş bir dış aksamı beraberinde getirecek. Altın renk seçeneği de bulunacak tablet bilgisayarlara yüksek çözünürlüklü iMac bilgisayarları eşlik edecek.

16 Ekim etkinliğinde ayrıca, OS X 10.10 Yosamite işletim sistemi son halini almış olacak. Zayıf bir ihtimal olsa da, iOS 8.1'in tablet odaklı yeni fonksiyonlarının açıklanması da gündemde.



Eklenme tarihi: 3.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler