iPad Air 2'ye ait yeni maket görüntüleri sızdı

iPad Air 2'ye ait yeni maket görüntüleri sızdı

iPhone 6'nın izinde detaylanmaya başlayan yeni Apple tablet bilgisayarı, Japon bir internet sitesi tarafından bir kez daha internete sızdırıldı. Henüz seri üretimi başlamadığı için maket görüntüleri kullanılarak hazırlık yapılan iPad Air 2, analizleri haklı çıkararak geçen seneki tasarımı devam ettireceğini gösterdi.

9,7 inç büyüklüğünde 2048 x 1536 piksellik LCD ekran üretimi kısa süre önce başlayan ikinci nesil iPad Air, 400 gram civarında bir ağırlık ve 7 mm sınırında kalınlığa sahip bir alüminyum kasayı beraberinde getirecek. Apple A8 çipset ve iOS 8 işletim sisteminin mevcut olacağı tabletin Touch ID biyometrik sensörü ve 8 megapiksellik bir arka kamera sensörüyle donatılacağı daha önce tedarik zincirindeki kaynaklar tarafından aktarılmıştı. Yeni maket görüntüleri, arka kameranın konumunda yaşanacak küçük değişiklik ve orta düğmeye entegre parmak izi okuyucuyu doğruluyor.

Birinci ve ikinci nesil iPad Air modellerinin yan yana görüntülendiği bu çekimler, yeni tabletin biraz daha ince olabileceği ihtimalini doğuruyor. Ayrıca ses kontrol düğmelerinin yer aldığı kasa bölümünü derinleştiren Apple, bunlar dışında büyük beğeni toplayan taşınabilirliği yüksek yeni tablet aksamını koruyor. Sonbaharda satışa çıkacak tabletin maket görüntülerini yazının devamında bulabilirsiniz.







Eklenme tarihi: 4.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler