Apple iPad Air 2 maket kasa görüntüleri

Apple iPad Air 2 maket kasa görüntüleri

Büyük tasarım değişikliğini önceki yılki Air modeliyle atlatan Apple'nin iPad serisi, geçen ay çıkış yapan yeni iPhone 6 ve iPhone 6+ modellerine ilham olmuştu. Altıncı nesil tabletinde ciddi bir kasa düzenlemesinde bulunmayacağı rapor edilen üretici, aksesuar imalatçısı iş ortaklarına yolladığı maket kasalar yüzünden yine merakla beklenen cihazını medyadan uzak tutamadı. Vietnam'dan gelen yeni görseller, kasanın ne gibi kozmetik oynamaları beraberinde getirdiğini ortaya çıkardı.

9,7 inçlik tabletin IPS LCD panel tedariği için yaz başında seri üretime geçen LG ve Sharp, iPad Air 2 hakkında ilk detayların internete düşmesine neden olmuştu. Yarım santim daha ince ve daha hafif bir kasayı beraberinde getirecek tablet bilgisayar, TouchID biyometrik sensör ile Apple Pay ödeme sisteminin bir parçası olacak. Saat hızı artırılmış Apple A8 çipset, 2 GB sistem belleği ve 32 gigabayttan başlaması beklenen depolama seçenekleri, tableti iPhone telefonlarından farklı kılıp çoklu görev hususunda daha fazla fonksiyona ev sahipliği yapabilmesini sağlayacak.

iOS 8.1 güncellemesiyle iPhone'lerde bulunmayacak özgün işlevler kazanacağından bahsedilen iPad Air 2, 16 Ekim günü Cupertino, Kaliforniya'da sergilenecek. Tanıtım öncesi tablet hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için aşağıdaki maket kasa inceleme videosunu izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 8.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler