iPad Air 2 ve iPad mini 3'ün Türkiye fiyatı, çıkış tarihi

iPad Air 2 ve iPad mini 3'ün Türkiye fiyatı, çıkış tarihi

Bir hafta önce tanıtılan ve şimdi de satışa sunulan yeni Apple tabletleri, tıpkı iPhone 6 ve 6 Plus' ta olduğu gibi ilk çıkışlarından bir hafta sonra ülkemize giriş yapıyor. Bugün resmi sanal mağazasından iPad Air 2 ve iPad mini 3 için ön sipariş duyurusu gerçekleştiren Amerikan teknoloji devi, tablet bilgisayarların fiyatları ile çıkış tarihlerini de paylaştı.

Resmi Apple ilanlarına göre, iPad Air 2'nin 1.449 - 2.379 TL; daha düşük donanımlı iPad mini 3'ünse 1.169 - 2.099 TL taban ve tavan fiyatlarına sahip olacaklarını söyleyebiliriz. 16, 64 ve 128 GB depolama alanı seçenekleri bulunan aygıtların mobil veri desteğine sahip sürümlerinde fiyat iki bin lirayı bile aşabiliyor. Yine de yapısında ihtiva ettiği sektörün en güçlü yongası ve yenilenmiş ekranıyla iPad Air 2 bu fiyatlandırmayı fazlasıyla hak ediyor. Fakat aynı şeyleri Apple A7 çipsetli iPad mini 3 için söyleyemeyiz.

iPhone 6 Plus ile hem minik bir tablet hem de üst düzey bir telefon ortaya çıkaran Apple, görünen o ki iPad mini serisinin biletini kesmiş. Bu nedenle küçük tablet arayışındaki tüketicilerin 2014 model bir ürün almak için iPad mini 3'e yönelmemelerini tavsiye ederiz. Ancak Apple bu modele değer verip iPad Air 2 ile aynı yongayı kullanmış olsaydı hesaplar değişebilirdi. Sonuç olarak, Apple'nin biri rakipsiz diğeri beklentilerin altında kalan iki tableti Türkiye'ye geliyor. 31 Ekim tarihinde satışı başlayacak cihazları İstanbul'daki iki Apple Store'de inceleyerek alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz.


Apple iPad Air 2 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Apple iPad mini 3 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 24.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler