Apple iPad 5 ve iPhone 5C'ye ait yeni videolar ortaya çıktı

Apple iPad 5 ve iPhone 5C'ye ait yeni videolar ortaya çıktı


Son mali rapor duyurusunda yıl sonuna doğru yeni mobil cihazlarını piyasaya süreceğini dile getiren Apple, Eylül'de hem yeni iOS işletim sistemi versiyonunu dağıtmaya başlayacak hem de iPhone, iPad serisinin sonraki nesil üyelerini gün yüzüne çıkaracak. Yeni cihazları hakkında sayısız söylenti yayımlanan ve donanım parçalarına ait görüntüler birçok farklı kaynak aracılığıyla internete servis edilen Apple ürünlerinden ikisine ait olduğu ileri sürülen yeni videolar paylaşıldı. Güvenilir haber kaynağı Mac Otakara'nın paylaştığı videolarda beşinci iPad ve iPhone 5C olarak isimlendirileceği tahmin edilen bütçe dostu Apple telefonuna ait kasa parçaları sergileniyor.

iPad 5'e ait ön panel ve kasanın daha önceki sızıntılardan pek farklı olmadığı gözleniyor. Ancak tablet bilgisayarın arka kısmında yer alan marka logosunun Macbook'lardakine benzer şekilde dizayn edilmesi, görüntülenen parçayı sızan diğer donanımlardan ayırıyor.

Plastik kasalı iPhone 5C'nin seriye mensup piyasadaki en güncel telefon iPhone 5 ile benzer boyut ve özellikleri bünyesinde barındıracağı neredeyse kesinleşti. Aşağıdaki iki kısa videodan iPhone 5C ile iPad 5'in kasa görüntülerini izleyerek yeni nesil Apple ürün ailesinin iki modeline yakında göz atabilirsiniz.





Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 4.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler